Dansk Folkeparti og magtens pris!

Martin Henriksen og Morten Messerschmidt er gode eksempler på, hvor meget det kan gå galt, når hele livet drejer sig om politik. I DFU troede de (han) sig usårlige i deres selvbekræftende racisme. MM blev derefter ‘groomet’ af Mogens Camre og derefter sluppet løs som et politisk dyr med populisme, nepotisme, vennetjenester, korruption, identitetstyveri, dokumentfalsk, mandatsvig og bedrageri, det er utroligt hvad en jurist uden ægte erhvervserfaring kan finde på!

Kunne vi ikke snart få en forfatningsdomstol? Jeg bliver hver dag mindet om hvor god en idé det var for Vesttyskland at bygge en stat op omkring en demokratisk forfatning, der sikrede magtens tredeling og samtidig indførte en uafhængig forfatningsdomstol. Det bliver mere og mere tydeligt at danske politikere ikke er et værn for vores Grundlov – der er alt for mange DFU’ere og DF’ere, der har overtrådt væsentlige elementer i vores lovgivning samt vores frihedsrettigheder, samtidig med at flere og flere politikere og ministre ser gennem fingre med den ene groteske fremmedfjendtlige udtalelse efter den anden fra ledende DF politikere, DF ordførere og DF formænd for folketingsudvalg. Magtens pris har været høj for Venstre denne gang – men endnu højere for Danmark og for de danskere som trods alt stadig har et håb om at danske værdier en dag vil vende tilbage som omdrejningspunkt for en demokratisk samtale og et demokratisk parlament. Lige nu er det frygtens og fremmedhadets politikere, der svinger ridepisken over de frygtsomme danskere og de frygtsomme politikere, som tror at vejen til magten er at gå højre om DF!

Nyhederne på TV2 og DR behøver ikke at være mikrofonholdere for Martin Henriskens og DF’s sommertåbeligheder – det er ikke demokrati at lefle for pøbelvældet og opmuntre gadens parlament til at forhåne/angribe vores medborgere! Jeg synes TV2 Nyheder burde tage sig sammen og undlade at bringe den slags forvrøvlede sludder fra DF! Der burde være et proportionalitets- og realitetstjek før I viderebringer den slags ikke-nyheder! Kunne vi ikke snart få en forfatningsdomstol?

Jeg har for nylig set Jesper Langballe på tv (Deadline) udspy sit had til flygtninge og indvandrere. Han blev bedt om at forklare sig i forhold til sine egne vælgere, der kommer ind under kontanthjælpsloft og integrationsydelse, men han virkede mere som en papegøje der ikke kunne andet end gentage sin hadefulde tirade – han blev bakket op af Kuglestøderen fra helvede JBO. Had og hævngerrighed er vist kendetegnende for indoktrinerede DF’ere: Deres ensidige fokus på syndebukke har ført til social og etnisk apartheid. Det kan vi så takke DF for – de ville med vold og magt have gjort det mere besværligt at blive dansk statsborger og samtidigt få beskåret ydelserne til flygtninge og indvandrere! Det kunne de ikke uden at lade det omfatte *hvide danskere*! Resultatet af en tonedøv politiske elites akutte mangel på realitetssans og en omsiggribende kynisme jeg ikke havde troet mulig i Danmark. Velfærd og omsorg har altid været en del af mit Danmark og danske værdier som andre lande har set op til – ofte med forbløffelse. Men danske politikere inkl. DF har begravet mit Danmark med løgn og bedrag! V,K, DF og LA har et tunnelsyn, der gør det til frihedskamp at snyde skat for milliarder og landsskadelig virksomhed at være på overførselsindkomst!

Jeg bliver hver dag målløs over vores medier! Det er jo først og fremmest medierne, der ikke siger fra over for DF. Dernæst er det helt ubegribeligt, at domstolene og anklagemyndigheden har tilladt det værdiskred, der har ført til at DF politikere idag kan udspy had og fremmedfjendtlighed på direkte TV! DF ønsker jo at Danmark skal have apartheid – eller et kastesystem – (de kasteløse) flygtninge i bunden uden for arbejdsmarkedet, derefter (de uønskede snyltere) indvandrere fra 3. verdenslande (med muslimsk baggrund uden mulighed for at blive danske statsborgere), (snylterne) indvandrere fra 3. verdenslande med anden religiøs baggrund end Islam som heller ikke passer ind i DFs danskhedstest (et pjalteproletariat der kan tage de uønskede job), den næste gruppe vil så være (de tålte uønskede) muslimer fra europæiske eller vestligt orienterede lande som kan få lov til at arbejde i deres erhverv men uden ret til at blive danske. Og det var så kun udlændinge – men der er også gjort plads til at det kan omfatte almindelige danskere som ikke lever op til DFs sindelagskontrol.

Desværre er *folket*, pøblen, ikke så gode til at søge informationer om komplicerede sammenhænge! Det er ikke ualmindeligt at møde kommentarer på de sociale medier og i netmediernes kommentartråde, som overtræder de mest almindelige medmenneskelige værdier og ofte er de af en sådan karakter at de burde retsforfølges. Når man møder disse kommentarer fra DF sympatisører og DF politikere, mennesker der helt åbenlyst ikke ved hvad almindelige demokratiske værdier er – så er vores første reaktion at sige fra. Det virker bare ikke, eftersom de efterhånden er helt faktaresistente. De afslører med deres frådende kommentarer, at de intet ved om magtens tredeling. De afslører en manglende respekt for mennesker der ikke deler deres holdninger. De har et hadefyldt forhold til alle der modsiger dem – og de mangler respekt for vores gamle medier. Medier som Den Korte og radikaliserede netsider understøtter deres misforståelser og deres mangel på indsigt i hvad der er danske værdier. Sider der udspyr had, foragt for offentlige myndigheder, konspirationsteorier om EU og fremmedfjendtlighed mod muslimer og Islam samt venstreorienterede og antifacister.

Vi har på alle disse punkter set hvad DF’s og de andre Zionistisk betalte Anti-muslimers ophidselse til had har ført til – vold mod muslimer, diskrimination, brandattentater på kirker og moskeer. Indførelsen af social apartheid kan derfor også takke DF for – de ville med vold og magt have beskåret ydelserne til flygtninge og indvandrere! Det kunne de ikke, uden at lade det omfatte *hvide danskere*! #danskemedier #danskeværdier #theblindleadingtheblind #hansmicaelblog

gaschambers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s