Dansk Folkeparti har ingen værdier mindst af alt danske

DF er et grundlovsstridigt parti: Det bliver mere og mere skingert fra DF – de føler presset fra både højre og center, nu hvor A-social-kammeraterne har forladt de sidste socialdemokratiske værdier og der kommer et nyt racistisk ekstremist parti finansieret af SAXO bank! De angriber bevidst danske frihedsrettigheder, som forsamlings-, ytrings- og religionsfrihed, samtidig med at de åbenlyst kun har foragt tilovers for alle de internationale aftaler, der har givet os ry som ‘et lys blandt nationer’. FN’s Menneskerettigheds Erklæring, Den Europæiske Menneskerets Konvention, Helsingfors Erklæringen som er grundlaget for OECD, FN’s Børnekonvention osv osv Åbenhed og tillid til vore medborgere er blevet vendt på hovedet. Det er nu mistillid og frygt, der fører til at hjerter og døre bliver spærret med bomme – ikke ulig de grænsebomme, som DF hele tiden kræver at få tilbage. Vi bliver et fattigt samfund, hvis vi ikke får bekæmpet det ugræs som er vokset frem, der hvor DF gøder med propaganda, misinformation, løgn og overdrivelser. Ikke mindst er det sidste figenblad forsvundet, nu hvor de åbenlyst erklærer alle danske muslimer krig! Hvis der ikke var muslimer i Danmark ville DF ikke vide hvad der var danske værdier. De har slet ingen forståelse eller indsigt i hvordan danske værdier er blevet til i en evig dialog mellem historien og nutiden, mellem indvandrere og danskere, i det multietniske kongedømme mellem tysk, frisisk og dansk før 1864 og forskelle kulturer i Danmark som fx. industrialisering, landmandsklassen, mekaniseringen af landbruget, husmandsbevægelsen og andelsbevægelse, arbejderklasse, fagbevægelse som kunne diskutere frit og etablere nye partier, der kunne bryde overklassens monopol på den lovgivende forsamling pga Grundlovens frihedsrettigheder. De kan jo kun definere dansk værdier negativt som noget de ikke er …. Det er næsten ‘Kejseren uden Klæder’.

http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-06-04-df-svarer-igen-det-er-ikke-ytringsfriheden-vi-vil-begraense-det-er

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s