Zionism and the inflation of accusations against BDS.

Israel har i de seneste år anvendt mange millioner dollars på at bekæmpe kritikere af zionistiske overgreb på palæstinensere. En af de søjler, som de støtter hasbara-aktiviteterne på, er at overdrive modstandernes motiver for kritikken. Anti-semitisme rettet mod zionister og staten Israel og ‘blood libel’ – blod injurier – falske anklager om drab på kristne, har deres rod i den overbevisning, at antikkens og middelalderens jødeforfølgelser først og fremmest blev anset for at være religiøst begrundet samt at jøder brugte kristent blod i deres ritualer. Begge disse påstande bliver i dag brugt til at tilsværte modstanderne og dermed forhindre og afvise deres kritik, af Israels diskriminerende politik og de israelske forsvarsstyrkers overgreb mod den palæstinensiske befolkning i flygtningelejrene, i den isolerede ghetto Gaza og de mange isolerede landsbyer og byer på Vestbredden. Begge begreber har deres rod i den jødiske diasporalitteratur og i den zionistiske stats propaganda overfor vesten og først og fremmest USA. Ligeledes bruges begge begreber til at fastholde Holocaust industriens fokus på det jødiske folks unikke lidelseshistorie.

Kippah-wearing Israeli-watches-Gaza-bomb-

Fact: An Israeli wearing a kippah (yarmulke) watches the Israeli attack on Gaza, July 19, 2014

“Eden Abergil, the former Israel Defense Forces soldier who has been criticized for publishing controversial images on Facebook, allegedly wrote on her Facebook page on Thursday that she would “gladly kill Arabs – even slaughter them.”

remote control bombing of Gaza

Cartoon about Gaza denounced as “anti-Semitic” and retracted by newspaper,Sydney Morning Herald, July 26, 2014.

Tænk hvad reaktionen ville være i Danmark hvis politikere, netmediebrugere,  Facebook brugere eller almindelige danskere begyndte at skrive, “Dræb alle fremmede” under deres Facebook profilbillede! Eller “Dræb alle grønlændere” – eller ‘gud forbyde det’ “Dræb alle jøder”! Skal der være plads til den slags holdninger i det 21. århundrede?

idf
Foto lagt op på Facebook af Eden Abergil, IDF, 2015.

“The head of the Public Committee Against Torture, Ishai Menuchin, also commented, saying that “these terrible photographs reflect a norm in the way Palestinians are viewed, as an object and not as humans. It is an attitude that ignores their feelings as humans and their individual rights.”read more: http://www.haaretz.com/israel-news/i-would-gladly-kill-arabs-even-slaughter-them-1.309031?date=1468156090724

hasbarah

Israelsk propaganda mod BDS, på de israelske netaviser samt de sociale medier, 2016.

Israelis enjoying the bombing of Gaza

Kippah-wearing Israelis occupy front row seats on a hill in Sderot as they enjoy the bombing of Gaza. De ser ikke ud til at frygte *truslen fra Hamas*!

Det er på tide at Danmark indser, at Anne Franks tragiske historie og hendes kærlige og naive humanisme i de mest grusomme omstændigheder, ikke længere kan forme vores holdning til Israels zionistiske indbyggere og de zionisitiske bosættere som ofre. De afskyr deres historiske rolle som ofre – men med den omkostning, at nu hvor de dyrker deres helte, så fordømmer de samtidigt de almindelige jøder, der ikke kunne forsvare sig og lod sig føre i døden!

bibigazakilling

I USA støttes de ekstreme zionister af det meste af det politiske establishment. Ligesom de fleste ledende politikere i EU fra både højre og venstre passivt eller aktivt støtter Israel nærmest helt ukritisk. De gør sig som Hillary Clinton og Donald Trump medskyldige i overgrebene mod civile palæstinensere, tortur, etnisk udrensning, vilkårlige arrestationer, militær angreb på Gaza og inddragelse af mere og mere af det palæstinensiske besatte område på Vestbredden.

feinstein

The Greatest Threat to Campus Free Speech is Coming From Dianne Feinstein sen. Dem, Cal.,and her Military-Contractor Husband The Intercept 2015.  https://theintercept.com/2015/09/25/dianne-feinstein-husband-threaten-univ-calif-demanding-ban-excessive-israel-criticism/

“On top of blaming Palestinians for Israel’s deadly violence, [Hillary] Clinton called into question the innocence of dead Palestinian civilians, arguing, “They often pretend to have people in civilian garb, acting as though they are civilians, who are Hamas fighters.”

Maybe [Hillary] Clinton was referring to the 551 children Israel killed in Gaza, 68 percent of whom were under the age of 12. Or maybe she was talking about the 844 Palestinians that the Associated Press determined were killed in Israeli airstrikes on residential homes, including 19 babies and 108 preschoolers between the ages of 1 and 5.

Or perhaps she meant the 140 Palestinian families that had three or more members killed by Israel that summer.” #freegaza #bdsfreespeech #gazaflotilla “supportpalestine

http://www.adl.org/anti-semitism/united-states/c/what-is-the-blood-libel.html?referrer=https://www.google.dk/#.V4JKWLiLSM8

https://electronicintifada.net/blogs/rania-khalek/hillary-clinton-attacks-dead-palestinians-battle-against-bernie-sanders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s